Logo-youngadults-site

Nieuw boek J.K. Rowling heet The Casual Vacancy

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

J.K. Rowling vond dat het tijd werd voor iets nieuws. Naast een gloednieuwe website heeft ze ook informatie vrijgegeven over haar nieuwe boek dat The Casual Vacancy zal heten. Jammer genoeg geen Zweinsteinverhalen meer, al geeft ze op haar nieuwe site toe dat ze aan het werken is aan een encyclopedie en dat de kans groot is dat die ooit zal verschijnen. Nu zullen we echter genoegen moeten nemen met haar boek voor volwassenen.

Dat volwassenenboek is een zwarte komedie die je tot nadenken zet en vol verrassingen zit. Wanneer Barry Fairweather op veertigjarige leeftijd onverwachts sterft, staat het kleine dorpje Pagford in rep en roer. Pagford lijkt misschien een idyllisch Engels dorpje met zijn geplaveide marktplein en oude abdij, maar wat er eigenlijk achter de mooie façade ligt is een stad in oorlog. Niets in Pagford is wat het eerst lijkt. De rijken zijn in oorlog met de armen. De tieners zijn in oorlog met hun ouders. De vrouwen zijn in oorlog met hun mannen. De leraressen zijn in oorlog met hun leerlingen. En de lege plaats die Barry achterliet in de kerkraad wordt snel dé oorzaak voor de grootste oorlog die het dorpje ooit heeft gezien. Wie zal zegevieren in een verkiezing vol passie, dubbelhartigheid en onverwachte onthullingen? The Casual Vacancy verschijnt op 27 september 2012 in de UK & USA.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Foto van Amélie

Amélie

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

8 gedachten over “Nieuw boek J.K. Rowling heet The Casual Vacancy

  1. Wel jammer dat ze niet verder gaat met Hp maar ik ga ‘m wel lezen!

  2. Ik ga het zowiezo lezen zodra het uitkomt want ik ben een echte J.K. Rowling fan! Dus ik zal zeker laten weten of het een aanrader is 😉

  3. Dat zijn niet echt mijn soort boeken 😛

  4. Mij trekt het absoluut niet. Ik wacht wel tot de recensies komen en misschien verander ik dan nog van gedachte maar voorlopig gaat hij echt niet op mijn to-read lijst

  5. Ik ga deze zeker lezen ben echt benieuwd wat ze hier van weet te maken.

  6. Mij trekt het wel enorm aan. Dus ik ga het zeker lezen!

  7. Nou het is ook geen young adult boek, dus vraag me af of iemand het hier zal lezen en recenseren 😛 Mij trekt het ook helemaal niet!

  8. wow echt heeeeeel anders he?
    de omschrijving trekt mij eerlijk gezegt niet erg aan.
    misschien dat ik dan maar gewoon jullie recensies afwacht 😛

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.