Logo-youngadults-site

Love Tri@Ngle

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Love Tri@Ngle
Auteur: Francisco de Paula Fernandez

ISBN: 9789026134302

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

De bijna 17-jarige Luna is zenuwachtig. Ze heeft een date met Angel, een popjournalist die ze via internet heeft leren kennen. De minuten verstrijken, maar Angel komt niet opdagen. Luna baalt. Om haar vriendinnen niet onder ogen te hoeven komen, gaat ze wat drinken in een café.
Daar ontmoet ze de megaknappe Alex. Hij maakt haar aan het lachen en laat stiekem zijn mailadres achter. Net als Luna wil weggaan, komt Angel het café binnengerend. Hij had onverwachts een interview met Katia, de meest gewilde zangeres van het moment. 
Luna’s date heeft niet één maar twee geweldige jongens opgeleverd. Wat nu? Maar niet alleen Luna heeft haar oog op hen laten vallen… 

Love tr@ngle verscheen als blog op internet en werd door duizenden volgers gelezen voordat het als boek verscheen. Inmiddels zijn er in Spanje meer dan 120.000 exemplaren van verkocht. Ook het vervolg is een grote hit.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Love Tri@Ngle

  1. De achterflap sprak me wel aan. Heb in de winkel de eerste paar pagina´s gelezen. Leest lekker weg! Ik weet alleen niet of ik het snel zal kopen.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.