Logo-youngadults-site

Young adult evenementen in september 2024

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Na de zomer vinden er heel wat Young Adult evenementen plaats waarbij er auteurs aanwezig zullen zijn. Naar welk evenement ga jij?

7 september – MAD Booktok Event in Rotterdam

Begin september is het tijd voor een nieuwe editie van het MAD Booktok Event! Op die avond zullen internationale auteurs Bea Fitzgerald en Rachel Lynn Solomon aanwezig zijn, alsook heel wat Nederlandstalige auteurs. Daarnaast zijn er ook verschillende shops die bookish items verkopen, is er een selfiewall en krijg je korting op Engelse boeken. Helaas is het evenement al uitverkocht!

13 september – Bookfest in Eindhoven

Op vrijdagavond 13 september kan je terecht in Eindhoven voor BookFest. Auteur Chinouk Thijssen zal daar aanwezig zijn om over haar boeken te praten. BookTokkers Laura en Billy komen vertellen hoe je een BookTok-kanaal maakt. Je kan ook verschillende workshops volgen, zoals potion bottles en fanfiction schrijven en naar de bookish markt gaan. Meer info vind je hier. Een ticket kost €7,50.

21 september – Thee, taart en leesvoer event

Op vrijdagavond 21 september vindt het event Tea with The Mad Hatter plaats in Noordwijk. Auteurs B.B. Salem, Carlie van Tongeren, Jen Minkman, Astrid Boonstoppel en Lisette Kuijt en enkele BookTokkers zullen erbij zijn. Een ticket kost €6,50 en kan je hier aanschaffen.

21 september – YA bookfest: No Shelf Control in Delft

Op diezelfde dag is er ook in Delft een YA evenement, een evenement georganiseerd voor en door jongeren. Auteurs Emmelie Arents en Manon Borgen zullen erbij zijn. Ook kan je workshops van schrijfdocenten en een tekenworkshop volgen en komt uitgeverij Novel Rebels vertellen over het werken bij een uitgeverij. Daarnaast is er ook een markt met kraampjes en krijg je een goodiebag mee naar huis. Het evenement is gratis, wel is het aangeraden om op voorhand in te schrijven om er zeker van te zijn dat je een goodiebag ontvangt. Hier lees je meer over het evenement.

21 september – Young Adult event in Maastricht

Ook nog op diezelfde dag: het Young Adult event in Boekhandel Dominicanen in Maastricht! Onder andere Chinouk Thijssen zal daarbij van de partij zijn. Je kan updates volgen op de Instagram-pagina van Boekhandel Dominicanen en je ticket aanschaffen via de Libris-website.

29 september – YALFU in Utrecht

Tot slot komt er ook weer een nieuwe editie aan van YALFU! Zij zullen er bij zijn: internationale auteurs Deborah Harkness, Faridah Àbíké-Íyímídé, Maggie Stiefvater, Johanna Lindbäck en Sara Ohlsson en van eigen bodem Carlie van Tongeren, Lisette Kuijt en Lucas Versteeg. Die gesprekken zullen in goede banen geleid worden door Samya Hafsaoui. Een ticket kost tussen de €20 en €25 en is hier te koop.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Foto van Liana Eelen

Liana Eelen

Liana Eelen zweeft al 22 jaar rond op deze aardbol en komt uit een klein dorpje in België. Ze studeerde Toegepaste Economische Wetenschappen: Economisch Beleid en werkt intussen bij de overheid. In haar vrije tijd houdt ze ervan om boeken – voornamelijk young adults – te verslinden. Ze vond haar liefde voor boeken na het lezen van Een weeffout in onze sterren. Haar passie voor boeken deelt ze graag online en offline.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.