Logo-youngadults-site

Suggesties

Charles Dickens Collection (10 DVD)

Bestel bij Bookspot

Prijs vanaf*

25.99

*Check de websites voor aanbiedingen en huidige prijzen.

Deze verzamelbox bundelt vier fantastische BBC verfilmingen van beroemde werken van Charles Dickens. Het is een rijke collectie, die eens temeer bewijst dat Dickens een veelzijdig meesterverteller was, met een scherp oog voor mensen en hun karakters. Zo volgen we in Great Expectations de lotgevallen van Pip, een weesjongen die eigenlijk te goed is voor deze wereld en zichzelf daarmee allerlei problemen op de hals haalt.

Bleak House is een spannend verhaal over een beeldschone adellijke vrouw die er een duister geheim op na houdt. In Little Dorrit draait alles om een jonge naaister en haar familie, die het zwaar hebben nadat vader in de gevangenis is beland. En in Oliver Twist maken we kennis met een jongen die een akelig bestaan in het weeshuis ontvlucht en in Londen eindelijk echte vrienden maakt. Althans, dat denkt hij in zijn onschuld…

Titel: Charles Dickens Collection (10 DVD)
Verschijningsdatum: 17-11-2015
Uitgavejaar: 2015
Leeftijdsadvies: Vanaf 12 jaar
Categorie: Speelfilm | Drama

Reviews

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Charles Dickens Collection (10 DVD)” te beoordelen

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.