Logo-youngadults-site

Boekevenementen in oktober 2024

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Na een drukke septembermaand met Young Adult evenementen, vinden er ook deze maand weer enkele evenementen plaats in België en Nederland.

18 oktober: Young Adult Event – Van der Velde boeken Sneek

Op vrijdag 18 oktober komt Nadine Swagerman naar Sneek om te vertellen over haar boeken, waaronder haar nieuwste boek Een ongelooflijke kerst. Daarnaast kan je tijdens een quiz een prijs bemachtigen! Het evenement is gratis, maar je meldt je best wel even aan via sneek@vanderveldeboeken.nl of bij de kassa. 

25 oktober: Travis Baldree – Donner Rotterdam

Op 25 oktober is auteur Travis Baldree, bekend van Legendes & Lattes en Boekenwinkels & Botbreuken, te gast in Donner in Rotterdam. Hij zal er een interview geven en signeren. Je kan ook meedoen met de short story wedstrijd. Het winnende verhaal zal voorgelezen worden door Travis Baldree en de schrijver van het verhaal wint het nieuwste boek van de auteur. Een ticket kopen kan via de website van Uitagenda Rotterdam.

26 oktober: Booklovers Extravaganza 4.0 – Scheltema Amsterdam

Op zaterdagavond 26 oktober kan je in Amsterdam terecht voor een nieuwe editie van Booklovers Extravaganza! Er zullen 7 auteurs aanwezig zijn, vanwaar 2 digitaal, en maar liefst 5 bookish shops. Auteur Katee Robert zal er al zeker bij zijn. Meer info vind je in de Eventbrite – en daar kan je ook meteen je ticket aanschaffen!

26 oktober: Bookish BOO Bash – Standaard Boekhandel Diksmuide

Standaard boekhandel Diksmuide & Izegem slaan de handen in elkaar voor het young adult en new adult event Bookish BOO Bash. Van 13u tot 15u zullen er signeersessies zijn met B.B. Salem, K.T. Sterling, Karien Vereecken, Daimy Declerck, Maya A Miller en Laura Dirkx. Wil je er graag bij zijn? Dan kan je je op aanwezig zetten via het Facebook event.

27 oktober – 3 november: Boektopia – Kortrijk

Van 26 oktober tot 3 november vindt Boektopia opnieuw plaats in Kortrijk. Travis Baldree van Legendes & Lattes, die eerder ook al naar Rotterdam komt, zal er zijn op 27 oktober. Ook Bjorn van den Eynde, Hanne Eerdekens en het schrijversduo Yasmine van der Meersch en Jonas De Backer zullen er signeren. Meer info vind je op de website van Boektopia.

Dit artikel is niet gesponsord. Staat jouw evenement er (nog) niet bij of organiseer je binnenkort een evenement? Laat het weten via liana@young-adults.nl en we voegen het evenement graag toe aan dit of een toekomstig artikel.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Foto van Liana Eelen

Liana Eelen

Liana Eelen zweeft al 22 jaar rond op deze aardbol en komt uit een klein dorpje in België. Ze studeerde Toegepaste Economische Wetenschappen: Economisch Beleid en werkt intussen bij de overheid. In haar vrije tijd houdt ze ervan om boeken – voornamelijk young adults – te verslinden. Ze vond haar liefde voor boeken na het lezen van Een weeffout in onze sterren. Haar passie voor boeken deelt ze graag online en offline.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.