Logo-youngadults-site

Boekevenementen in november 2024

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Mede-boekenliefhebbers ontmoeten tijdens een evenementen in België of Nederland? Dan ben je hier aan het goede adres.

3 november: Fall Into Romance event – Utrecht

Dutch Venture Publishing en De Boekenvos organiseren het Fall Into Romance evenement, voor fans van feelgood, romance, new adult, historisch boeken en/of dark romance. Helaas is het evenement al wel uitverkocht!

9 november: Mijn wereld vol boeken Meet-up

Op 9 november om 14u30 kan je in Het Colofon in Arnhem terecht voor de Mijn werekd vol boeken Meet-up van Rien. Je kan hier mee het vijfjarig jubilieum van Riens’s reading journals vieren en een workshop volgen. Inschrijven kan door te mailen naar bestel@hetcolofon.nl.

16 november: Van BookTok tot Bieb

Op zaterdag 16 november om 12u kan je in Leiden terecht voor het event Van BookTok tot Bieb. Verschillende BookTokkers en young adult auteurs zullen daarbij aanwezig zijn. Chinouk Thijssen en Manon Borgen zullen er al zeker bij zijn. Je kan luisteren naar interviews, in gesprek gaan met de auteurs en bookish goodies shoppen. Een ticket kost 5 euro en is hier te koop.

16 & 30 november: WRITER’S COLLAB

Op 16 en november vinden er nieuwe edities plaats van Writer’s collab: een initiatief van Creatief Schrijven waarbij telkens twee Young Adult auteurs een workshop geven. Inschrijven kan via de website van Creatief Schrijven voor de sessie op 16 november met Sandra J. Paul & Emmelie Arents of op 30 november met Lauren Dedroog & Rani de Vadder.

30 november: Jonge pennen tijdens 24u van Permeke – Antwerpen

Tijdens de 24u van Permeke (het volledige programma vind je hier) vindt in jongerenbibliotheek kubus Permeke het evenement Jonge pennen plaats om 15u. Tijdens dat event gaat BookTokker Femke Lippens (@loonieslibrary) in gesprek met Young Adult auteurs Hanne Eerdekens, Doreen Hendrixk en Audrey Adelin over hun nieuwste boek. Daarna kan je nog met hen in gesprek gaan tijdens meet & greets. Het evenement is gratis. Inschrijven kan via deze link.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Foto van Liana Eelen

Liana Eelen

Liana Eelen zweeft al 22 jaar rond op deze aardbol en komt uit een klein dorpje in België. Ze studeerde Toegepaste Economische Wetenschappen: Economisch Beleid en werkt intussen bij de overheid. In haar vrije tijd houdt ze ervan om boeken – voornamelijk young adults – te verslinden. Ze vond haar liefde voor boeken na het lezen van Een weeffout in onze sterren. Haar passie voor boeken deelt ze graag online en offline.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.