Logo-youngadults-site

The Casual Vacancy naar het kleine scherm

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

J.K. Rowling kan het maar beter bij kinderboeken houden? The Casual Vacancy maar een slap vertelseltje zonder een echte verhaallijn en pit? Zo denkt de BBC er toch niet over! Zij hebben namelijk de rechten van The Casual Vacancy gekocht. De bestseller die in het Nederlands Een Goede Raad heet, verschijnt binnenkort op het kleine scherm.

De BBC gaat er immers een dramaserie van maken, en de schrijfster zal er nauw bij betrokken zijn. “Ik ben zeer blij dat de BBC The Casual Vacancy gaat verfilmen,” zegt de miljonairschrijfster. “Ik heb het gevoel dat de roman zich het best ontleent voor televisie, en wie kan het beter doen dan de BBC?” Ook de BBC is zeer enthousiast. “Dit project weerspiegelt de mogelijkheden van de moderne televisie om de grootste talenten en meest creatieve ideeën aan zich te binden.” De serie zal in 2014 op de Engelse televisie verschijnen. Wat we nog niet weten, is welke acteurs eraan zullen meewerken en hoeveel afleveringen de serie zal tellen.

Hebben jullie The Casual Vacancy al gelezen? Ik ben er net aan begonnen, en ik laat jullie weten wat ik ervan vind.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Foto van Amélie

Amélie

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “The Casual Vacancy naar het kleine scherm

  1. Het begin van het boek was heel erg verwarrend veel te veel personage’s om bij te houden wie bij wie hoort. Rond pagina 250 heb ik hem weg gelegd omdat ik er niet meer doorheen kwam. Uiteindelijk toch weer opgepakt en toen werd het eigenlijk wel spannend. Op het einde zelfs een traantje mogen wegpinken.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.